always set X-Frame-Options "SAMEORIGIN"

Körber en Veeloo Logistics, een ijzersterke combinatie

Organisaties moeten steeds complexere toeleveringsketens beheren en tegelijkertijd voldoen aan voortdurend veranderende klantvereisten en strikte SLA’s. Körber’s end-to-end oplossingen en de markt- en implementatiekennis van Veeloo Logistics vormen samen een ijzersterke combinatie om organisaties in de Benelux bij deze logistieke uitdagingen te ondersteunen en kansen te benutten.

Körber Supply Chain biedt een breed scala aan best-in-class supply chain-oplossingen die geschikt zijn voor ieder bedrijf ongeacht de omvang, de bedrijfsstrategie en de behoefte aan groei. Een portfolio dat naast software, ook oplossingen als automatisering, voice, robotics en materials handling omvat – én de expertise om alles met elkaar te verbinden. Het Warehouse Management System dat hier deel van uitmaakt behoort tot de top-3 van de wereld volgens het Gartner Magic Quadrant van het internationale onderzoeks- en adviesbureau Gartner.

Dankzij het partnership met Veeloo Logistics kunnen nu ook organisaties in de Benelux beschikken over de oplossingen van Körber. Veeloo Logistics is de lokale schakel, de implementatiepartner voor de Benelux van Körber Supply Chain en richt de oplossingen in naar uw klantspecifieke wensen. Veeloo Logistics heeft ruim twintig jaar ervaring met het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van warehouse management systemen voor top-10 organisaties in de retail, e-commerce, groothandel, productie en 3PL. Veeloo Logistics werkt uitsluitend met een team van ervaren, goed opgeleide professionals. Zij hebben de afgelopen jaren vele WMS-implementaties in de Benelux-markt verzorgd en zetten deze kennis en ervaring graag voor u in.

Meer informatie?

Benieuwd naar de de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact op met Frank van Veenendaal. (frank.van.veenendaal@veeloologistics.nl of +31 6 51 607 653)

Ruim 20 jaar WMS-ervaring in de Benelux

Veeloo Logistics heeft ruim 20 jaar ervaring met deze dienstverlening voor distributiecentra van top-10 spelers in de Benelux.

Retail, e-commerce, groothandel, productie en 3PL

Veeloo Logistics heeft haar expertise opgebouwd bij organisaties in de retail, e-commerce, groothandel, productie en 3PL.

w

Lokaal aanspreekpunt

Veeloo Logistics ondersteunt u in uw eigen taal en met kennis van de lokale markt. Van implementatie tot en met tweedelijns support.

Bevlogen en enthousiast team

Bij Veeloo Logistics kunt u rekenen op een bevlogen en enthousiast team van professionals met een groot netwerk.

Solide

Körber is een niet-beursgenoteerd, financieel gezond bedrijf. De omzet in 2019 bedroeg meer dan 2 miljard euro.  Bij Körber werken meer dan 10.000 medewerkers.

Grote, internationale installed base

Körber heeft een grote, internationale installed base met aansprekende klanten. Zij komen jaarlijks bijeen op het gebruikerscongres Elevate.

Continue productontwikkeling

Supply chain specialisten volgen nauwgezet de ontwikkelingen in de markt. In nauw overleg met de klanten bepalen zij de roadmap. Een groot team van developers draagt vervolgens zorg voor nieuwe functionaliteiten die periodiek beschikbaar komen voor alle klanten.

f

Grote aanpasbaarheid

Dankzij de technische architectuur van het WMS kunnen zowel de specialisten van Veeloo Logistics als u zelf  aanpassingen
doorvoeren voor uw specifieke situatie, zonder dat een
upgrade naar nieuwe versies wordt belemmerd.

Veeloo Logistics partner van Koerber

Home | Oplossingen | Diensten | Nieuws | Over ons | Contact | Veeloo Logistics B.V. - KVK 80090931