always set X-Frame-Options "SAMEORIGIN"

Over ons

Veeloo Logistics is de Benelux-implementatiepartner van Körber en heeft ruim twintig jaar ervaring met het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van warehouse management systemen voor top-10 organisaties in de retail, e-commerce, groothandel, productie en 3PL.

We richten ons volledig op de implementatie en het onderhoud van de oplossingen van Körber Supply Chain, die zich internationaal hebben bewezen. Het gerenommeerde, onafhankelijke IT-adviesbureau Gartner kwalificeert Körber al een aantal jaar op rij als leader in het Magic Quadrant van warehouse management Systemen. De laatste drie jaar was Körber de enige in de top-3 die blijft stijgen in dit quadrant.

Körber draagt wereldwijd zorg voor de ontwikkeling van het WMS. Veeloo Logistics verzorgt de klantspecifieke implementatie en ondersteuning in de Benelux. U kunt hiervoor rekenen op een team van ervaren, goed opgeleide professionals. Zij hebben de afgelopen jaren vele WMS-implementaties in Nederland en België verzorgd en zetten deze kennis en ervaring graag voor u in.

Internationale ontwikkelkracht, lokale implementatiekennis
Veeloo Logistics is opgericht door Frank van Veenendaal (LinkedIn) en Marcel de Looper (LinkedIn) vanuit de overtuiging dat de WMS-markt zich verder ontwikkelt van kleine, lokale spelers naar grote, internationale spelers. Deze hebben de slagkracht om proactief in te spelen op de technologische en functionele ontwikkelingen die van belang zijn voor organisaties om concurrerend te blijven. Dankzij het partnership tussen Körber Supply Chain en Veeloo Logistics kunt u rekenen op bewezen, state-of-the-art oplossingen die door een team van ervaren, lokale experts worden ingericht naar de klantspecifieke behoeften van organisaties in de Benelux.

Waar wij voor staan

Mensgericht – Goed contact met onze collega’s en klanten – daar worden we blij van. Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijke betrokkenheid, plezier en vertrouwen de basis vormen van een succesvolle samenwerking.

Nieuwsgierig – We onderzoeken, luisteren en vragen kritisch door. We verdiepen ons in de uitdagingen van onze klanten en volgen de ontwikkelingen in de markt op de voet. Zo houden we onszelf én onze klanten en partners scherp.

Sportief – Wij zijn fit en fair. We schakelen snel, houden van een uitdaging en gaan voor een eerlijk resultaat.

 

kernwaarden

Onze ambitie

“Met de oprichting van Veeloo Logistics kunnen we opnieuw waarmaken waar wij voor staan: met enthousiaste en bevlogen medewerkers en aansprekende oplossingen bijdragen aan het succes van tevreden klanten. Wij zijn een IT-bedrijf, maar uiteindelijk maken de mensen het verschil. Veel ervaren consultants en partners met wie we jarenlang met plezier hebben samengewerkt herkennen zich hierin en sluiten zich graag bij ons aan.”

Marcel de Looper

Consulting manager en founder

Over de naam Veeloo Logistics

“De fiets, oftewel de vélo, loopt als een rode draad door mijn leven. Eerst als topamateur en bescheiden beroepswielrenner, later als hoofdbestuurslid van de KNWU en bij mijn laatste werkgever – waar ik als MT-lid jarenlang verantwoordelijk was voor de conceptuele, operationele en commerciële activiteiten rondom het WMS – als initiator van vele kleinschalige en grootschalige fietsevenementen. Mijn toenmalige collega Marcel de Looper heb ik ervan overtuigd om op mijn oude race-vélo te gaan forenzen van zijn woonplaats naar kantoor. Nu koersen we als team verder, als oprichters Van Veenendaal en De Looper van Veeloo Logistics.”

Frank van Veenendaal

WMS-expert en founder

Körber en Veeloo Logistics: een ijzersterke combinatie

Wij zijn de lokale schakel, de implementatiepartner voor de Benelux van Körber Supply Chain. Ruim 1.300 medewerkers van Körber Supply Chain Software dragen zorg voor de continue ontwikkeling en innovaties van hun supply chain-oplossingen.

Ruim 20 jaar WMS-ervaring in de Benelux

Veeloo Logistics heeft ruim 20 jaar ervaring met deze dienstverlening voor distributiecentra van top-10 spelers in de Benelux.

Retail, e-commerce, groothandel, productie en 3PL

Veeloo Logistics heeft haar expertise opgebouwd bij organisaties in de retail, e-commerce, groothandel, productie en 3PL.

w

Lokaal aanspreekpunt

Veeloo Logistics ondersteunt u in uw eigen taal en met kennis van de lokale markt. Van implementatie tot en met tweedelijns support.

Bevlogen en enthousiast team

Bij Veeloo Logistics kunt u rekenen op een bevlogen en enthousiast team van professionals met een groot netwerk.

Solide

Körber is een niet-beursgenoteerd, financieel gezond bedrijf. De omzet in 2019 bedroeg meer dan 2 miljard euro.  Bij Körber werken meer dan 10.000 medewerkers.

Grote, internationale installed base

Körber heeft een grote, internationale installed base met aansprekende klanten. Zij komen jaarlijks bijeen op het gebruikerscongres Elevate.

Continue productontwikkeling

Supply chain specialisten volgen nauwgezet de ontwikkelingen in de markt. In nauw overleg met de klanten bepalen zij de roadmap. Een groot team van developers draagt vervolgens zorg voor nieuwe functionaliteiten die periodiek beschikbaar komen voor alle klanten.

f

Grote aanpasbaarheid

Dankzij de technische architectuur van het WMS kunnen zowel de specialisten van Veeloo Logistics als u zelf  aanpassingen
doorvoeren voor uw specifieke situatie, zonder dat een
upgrade naar nieuwe versies wordt belemmerd.

Home | Oplossingen | Diensten | Nieuws | Over ons | Contact | Veeloo Logistics B.V. - KVK 80090931