always set X-Frame-Options "SAMEORIGIN"

Onze oplossingen

Onze software oplossingen

Als Benelux-partner van Körber bieden wij hun complete portfolio. De softwareoplossingen richten zich op alle aspecten van het ontwerp en de uitvoering van de supply chain. Iedere oplossing geeft de gebruiker dezelfde webbased en device- en platformonafhankelijke gebruikerservaring. De oplossingen zijn volledig geïntegreerd en ook eenvoudig aan systemen van derden te koppelen. 

Alle oplossingen zijn gebaseerd op een toonaangevend technologieplatform en maken ook de integratie van automatiseringsapparatuur, robotica, randapparatuur en sensoren mogelijk, zodat u uw supply chain volledig kunt digitaliseren.

WMS Körber leader in Magic Quadrant

Körber’s WMS behoort volgens gerenommeerde adviesbureaus tot de internationale top-3 van WMS-standaardoplossingen.

Lees het bericht of vraag direct het rapport aan op de website van Körber.

Gartner Magic Quadrant 2023

Robotics en material handling

Körber en Veeloo Logistics hebben diepgaande kennis van zowel software als material handling en robotics. Hiermee hebben we, samen met partners, een unieke positie in de markt. Het partnership met Geek+, en wat dit betekent voor Ariat, is hier een mooi voorbeeld van. Bekijk de video ->

 

Körber en Geek+ samen in actie

Wilt u meer weten over onze oplossingen en dienstverlening? Neem contact op met Frank van Veenendaal via 06-51607653 of stuur ons een bericht via onderstaande button.

Over Körber 

Veeloo Logistics is trotse partner van Körber, de wereldwijde leider op het gebied van supply chain-technologie, van software tot material handling. Körber is een internationaal technologiebedrijf met ongeveer 10.000 medewerkers en meer dan 100 vestigingen wereldwijd. 

Lees meer over Körber

Körber 

Veeloo Logistics is de lokale schakel, de implementatiepartner voor de Benelux van Körber Supply Chain. Ruim 1.300 medewerkers van Körber Supply Chain Software dragen zorg voor de continue ontwikkeling en innovaties van hun supply chain-oplossingen.

Solide

,5Körber is een niet-beursgenoteerd, financieel gezond bedrijf. De omzet in 2022 bedroeg meer dan 2,5 miljard euro.  Bij Körber werken meer dan 13.000 medewerkers.

Grote, internationale installed base

Körber heeft een grote, internationale installed base met aansprekende klanten. Zij komen jaarlijks bijeen op het gebruikerscongres Elevate.

Continue productontwikkeling

Supply Chain specialisten volgen nauwgezet de ontwikkelingen in de markt. In nauw overleg met de klanten bepalen zij de roadmap. Een groot team van developers draagt vervolgens zorg voor nieuwe functionaliteiten die periodiek beschikbaar komen voor alle klanten.

f

Grote aanpasbaarheid

Dankzij de technische architectuur van het WMS kunnen zowel onze specialisten als u zelf  aanpassingen
doorvoeren voor uw specifieke situatie, zonder dat een
upgrade naar nieuwe versies wordt belemmerd.

Home | Oplossingen | Diensten | Nieuws | Over ons | Contact | Veeloo Logistics B.V. - KVK 80090931