always set X-Frame-Options "SAMEORIGIN"

Partnership Veeloo Logistics en Körber van start

Nederlandse WMS-specialist lokale schakel voor internationale state-of-the-art oplossingen

15 oktober 2020, Amsterdam – Veeloo Logistics, opgericht door de ervaren WMS-specialisten Frank van Veenendaal en Marcel de Looper, en  Körber, de wereldwijde leider op het gebied van supply chain-technologie, van software tot material handling, kondigen de start van hun partnership aan. Dankzij de samenwerking is Körber’s brede, gerenommeerde portfolio van supply chain oplossingen nu beschikbaar voor organisaties in de Benelux. Flexibiliteit, aanpasbaarheid en nauwkeurigheid zijn enkele van de uitdagingen die moderne magazijnlogistiek met zich meebrengt. Körber’s end-to-end softwareoplossingen en de markt- en implementatiekennis van Veeloo Logistics vormen samen een ijzersterke combinatie om organisaties in de Benelux bij deze uitdagingen te ondersteunen.

 

Ervaren spelers in de WMS-markt

Veeloo Logistics heeft meer dan twintig jaar ervaring in het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van warehouse management systemen voor top-10 organisaties in de retail, groothandel, productie en 3PL. Körber behoort tot de internationale top van WMS-leveranciers. Het WMS onderscheidt zich door de technische architectuur die het mogelijk maakt klantspecifieke wensen op business logica level aan te passen, zonder de onderliggende broncode te wijzigen en upgrades in de weg te staan.

“Ik verwacht dat de markt van WMS-leveranciers zich verder ontwikkelt van kleine, lokale specialisten naar grote, internationale spelers”, legt Frank van Veenendaal, oprichter van Veeloo Logistics, uit. “Zij hebben de kennis, het R&D-budget en de ontwikkelkracht om de technologische en functionele behoeften van onze klanten proactief te realiseren. Als partner van Körber zijn wij de lokale schakel voor organisaties in de Benelux om Körber’s high-end standaard oplossingen in te richten naar hun klantspecifieke behoeften.”

Michael Brandl, CEO Europe & Middle East bij Körber Supply Chain – Software: “Er komen vandaag de dag meer uitdagingen op de supply chain af dan ooit tevoren. De samenwerking met Veeloo Logistics is een voorbeeld van onze toewijding om de oplossingen en expertise te bieden die bedrijven nodig hebben om de complexiteit van de supply chain te overwinnen en de prestaties op de magazijnvloer te verhogen. Of het nu gaat om meer producten, leveranciers of distributiekanalen, samen bieden we organisaties in de Benelux een scala aan oplossingen die passen bij elke bedrijfsgrootte of -strategie om de efficiëntie en transparantie in de gehele supply chain te vergroten.”

“Wij zijn de lokale schakel voor organisaties in de Benelux om Körber’s high-end standaard oplossingen in te richten naar hun klantspecifieke behoeften.”

Frank van Veenendaal

Oprichter, Veeloo Logistics

Gartner banner Koerber

 “Samen bieden we organisaties in de Benelux een scala aan oplossingen die passen bij elke bedrijfsgrootte of -strategie om de efficiëntie en transparantie in de gehele supply chain te vergroten.”

Michael Brandl

CEO Europe & Middle East, Körber Supply Chain

Over Veeloo Logistics

Veeloo Logistics is opgericht door Frank van Veenendaal en Marcel de Looper en heeft ruim twintig jaar ervaring met het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van warehouse management systemen voor top-10 organisaties in de retail, e-commerce, groothandel, productie en 3PL. Veeloo Logistics richt zich als Benelux-partner volledig op de implementatie en het onderhoud van de oplossingen van Körber Supply Chain. Dankzij het partnership kunnen organisaties in de Benelux rekenen op bewezen, state-of-the-art oplossingen die door een team van ervaren, lokale experts worden ingericht naar hun klantspecifieke behoeften. Kijk voor meer informatie op www.veeloologistics.nl 

Over Körber Supply Chain

Supply chain challenges are growing by the day. Körber offers a unique range of proven end-to-end logistics technologies – for every company size and business or growth strategy. The range of services includes not only software but also automation solutions, voice, robotics and transport systems – and brings together the know-how for comprehensive system integration under one roof. As a global partner, we meet today’s challenges as well as logistics’ constantly changing requirements. “Conquer supply chain complexity” – with Körber. The Business Area Supply Chain is part of the international technology group Körber. Find out more at www.koerber-supplychain.com

Meer weten?

Wilt u meer weten over het partnership of over de oplossingen van Körber? Neem dan contact op met Frank van Veenendaal via frank.van.veenendaal@veeloologistics.nl of telefonisch: +31 6 51 607 653 of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

Neem contact met mij op

12 + 1 =