always set X-Frame-Options "SAMEORIGIN"

Schakel jij met ons een tandje bij?

Vacature: WMS Consultant

Vind jij het leuk om je te verdiepen in de magazijnprocessen van onze klanten? En onze software met behulp van Körber’s adaptability tools zo te configureren dat de functionaliteit volledig aansluit bij hun wensen? Dan is deze rol echt iets voor jou!

Als WMS-consultant implementeer je, samen met ervaren collega’s, het Warehouse Management System K.Motion Warehouse Advantage bij onze klanten in Nederland. In teamverband geven jullie invulling aan het hele project: de analyse van de bedrijfsprocessen, de vertaling van het functioneel ontwerp naar onze software, de configuratie van de software en het testen. Ook aan het opleiden en begeleiden van onze klanten besteden jullie veel aandacht. Je werkt hierbij vanuit huis, on-site bij klanten en deels op kantoor.

Kenmerkend voor ons WMS is de productfilosofie waarbij standaard WMS-functionaliteit wordt gecombineerd met een grote mate van aanpasbaarheid. We maken hiervoor gebruik van adaptability tools van Körber, zoals de K.Motion Page Editor en K.Motion Advantage Architect. Dit betekent dat je, in tegenstelling tot bij veel andere aanbieders, niet beperkt bent tot de switches van het systeem. Je hebt veel meer vrijheid om het systeem optimaal in te richten. 

 

Over jou

 Jouw eigenschappen en vaardigheden

• Je verdiept je graag in de uitdagingen van onze klanten
• Je onderzoekt, luistert en vraagt kritisch door
• Je bent secuur, proactief en resultaatgericht
• Je bent een teamspeler, maar kunt ook goed zelfstandig werken
• Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden

Jouw kennis en ervaring

• Een technische of bedrijfskundige HBO- of WO-opleiding afgerond
• Werkervaring in de logistiek en affiniteit met IT – of vice versa
• Werkervaring in een soortgelijke functie? Dat is een pré
• Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal
• Goede algemene IT-vaardigheden

Wij weten: een papiertje zegt niet alles. De juiste vaardigheden, eigenschappen en relevante werkervaring des te meer. We kijken graag samen met je naar passende mogelijkheden!

Over Veeloo Logistics

Veeloo Logistics is een jong, snelgroeiend bedrijf. We richten ons als Benelux-partner volledig op de implementatie en het onderhoud van de oplossingen van Körber Supply Chain (voorheen HighJump), die zich internationaal hebben bewezen. In onze samenwerking met klanten en collega’s hechten we veel waarde aan persoonlijke contact, een nieuwsgierige instelling en sportiviteit.

Ons aanbod

Een uitdagende baan in een dynamische markt

Jij kunt het verschil maken voor onze klanten. Vroeger werd (magazijn)logistiek vaak gezien als een kostenpost, tegenwoordig willen organisaties zich door logistieke optimalisatie en het overtreffen van de klantverwachtingen onderscheiden in de markt.

Ruimte voor ontwikkeling

Je maakt deel uit van een hecht team met ervaren professionals bij een snelgroeiend ‘jong’ bedrijf. We leren graag van en met elkaar en geven samen vorm aan de dienstverlening. Natuurlijk zorgen we ook voor een goede onboarding, met uitgebreide trainingen over onze oplossingen en implementatiemethodiek.

Een goed salaris

We bieden een marktconform salaris dat past bij jouw kennis en ervaring.

Nieuwsgierig naar meer of direct solliciteren?

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en vind je het leuk om deel uit te maken van ons enthousiaste team? Neem dan contact met mij op via marcel.de.looper@veeloologistics.nl of +31 6 52 49 19 63. Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden!

Marcel de Looper

Nieuwsgierig naar meer of direct solliciteren?

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en vind je het leuk om deel uit te maken van een enthousiast team? Stuur dan een mail met motivatie en cv (of link naar je LinkedIn-profiel) naar Marcel de Looper via marcel.de.looper@veeloologistics.nl  Bellen mag natuurlijk ook: +31 6 52 49 19 63. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden!

Internationale ambities?

Veeloo Logistics participeert in een internationaal uitwisselingsprogramma van Körber. Wil je je carrière een extra boost geven en werkervaring opdoen in het buitenland? We vertellen je graag over de internationale ontwikkelmogelijkheden. Neem contact met ons op.

Internationale projecten Körber

Home | Oplossingen | Diensten | Nieuws | Over ons | Contact | Veeloo Logistics B.V. - KVK 80090931