always set X-Frame-Options "SAMEORIGIN"

Vacature: Software Developer

Wij maken heel graag kennis met software developers: 

  • Voor wie het werken met relationele databases weinig geheimen kent  
  • Die graag zelfstandig werken, maar wel als onderdeel van een leuk team van ervaren developers en consultants 
  • Die graag vanaf een zelfgekozen plek werken 
  • Die het leuk vinden om te werken voor klanten in de retail, groothandel en logistieke dienstverlening die ons best-in-class warehouse management systeem (WMS) gebruiken 

De waarde van een goed WMS
Een Warehouse Management Systeem stuurt de processen in magazijnen aan. Deze software helpt bedrijven met grote distributiecentra de efficiency te verbeteren. Hierdoor kunnen zij bijvoorbeeld een tekort aan beschikbare arbeidskrachten compenseren. Daarnaast automatiseren WMS-en de processen die horen bij steeds complexer wordende (klant)verwachtingen in de logistieke keten. Jouw bijdrage aan een goed werkend WMS is dan ook van cruciaal belang voor onze klanten.  

Een internationaal top-3-WMS in de Benelux-markt
Net als bij veel andere bedrijfskritische applicaties, zoals een ERP, zie je ook in de WMS-markt een verschuiving van lokale spelers naar internationale leveranciers. Zij kunnen alle bijbehorende randvoorwaarden leveren en bieden organisaties meer zekerheid van continuïteit en doorontwikkeling. Veeloo Logistics heeft twee jaar geleden op deze trend ingespeeld en het warehouse management systeem K.Motion Warehouse Advantage geïntroduceerd in de Benelux. Dit door Gartner als leader gekwalificeerde WMS is van Körber, één van de top drie internationale leveranciers van software om magazijnen aan te sturen.

Uitbreiding van het team software developers
Het WMS onderscheidt zich in de markt onder meer met een toolset waarmee onze consultants en klanten vrijwel alle denkbare logistieke processen in het WMS kunnen modelleren, ondersteunen en maken. Veeloo Logistics ziet naast deze Körber toolsets kansen en mogelijkheden om het portfolio uit te breiden met Veeloo Logistics specifieke softwareoplossingen. Daarom willen we ons team van software developers versterken met collega’s die ervaring hebben met softwareontwikkeling op relationele databases, SQL tuning, (automatisch) testen, schrijven, lezen en troubleshooting van SQL queries en expertise in softwareontwerp, coderingsnormen en codebeoordelingen. En daar kom jij om de hoek kijken! 

Ruimte voor jouw ideeën
Logistiek is altijd in beweging en daar spelen we graag op in. Wij maken daarom graag ruimte (en budget) vrij voor nieuwe ideeën en initiatieven die bijdragen aan het succes van onze klanten. Of voor oplossingen die het werk van onze consultants of jezelf makkelijker maken doordat je bijvoorbeeld eenvoudiger kan deployen of testen. Veeloo Logistics stimuleert je om leuke nieuwe features te bedenken en alleen of in een team te ontwikkelen.

Hoe wij werken

Werken op kantoor, thuis, of…?
Veeloo Logistics houdt kantoor op de campus van de Vrije Universiteit van Amsterdam. Eens in de twee weken werken we hier met ons team van inmiddels elf personen. Veeloo Logistics is gestart in de coronatijd. We hebben toen geleerd dat we veel van onze werkzaamheden beter op een fijne werkplek thuis kunnen doen dan in een drukke kantoortuin na nutteloze reistijd. Veeloo Logistics stimuleert je dan ook om je werkzaamheden te doen vanaf een plek die het beste bij je past. Dat mag vanuit huis zijn of wisselend vanaf een locatie die je zelf het allerplezierigst vindt. Doordat we vaak met internationale collega’s in verschillende tijdzones samenwerken zijn zelfs je werktijden bespreekbaar.  

Goed contact met je collega’s
We vinden het teamgevoel heel belangrijk. Goed contact met onze collega’s en klanten – daar worden we blij van. Persoonlijke betrokkenheid, plezier en vertrouwen in elkaar vormen volgens ons de basis van een succesvolle samenwerking. Daarom beginnen we iedere dag met een virtuele standup en werken we eens in de twee weken een middag op kantoor. Daarna borrelen en dineren we met elkaar. Heb je zelf een leuk idee dat bijdraagt aan het werkplezier van jou en je collega’s? Dan kun je dat zeker bij ons kwijt.  

Pak jij ook de vélo?
We streven ernaar het reizen tot een minimum te beperken. Kom je naar kantoor? Dan is die heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer via NS station Zuid in combinatie met de tram of een OV- of vouwfiets – wel zo toepasselijk voor Veeloo – Vélo is het Franse woord voor fiets. We stimuleren alle medewerkers om op die manier naar kantoor en ook naar de klanten te reizen. Heb je andere ideeën? Daar staan we natuurlijk voor open. 

Goede faciliteiten
Ons Warehouse Management Systeem is door het internationaal gerenommeerde adviesbureau Gartner genoemd als een wereldwijde Top-3 speler. We werken met de beste software en dus willen we dat jij werkt met de beste hardware. Werk je liever met je eigen hardware? Ook dat is bespreekbaar.

Vanzelfsprekend word je afhankelijk van je ervaring en vaardigheden markconform+ beloond. Daarnaast: als het met Veeloo Logistics goed gaat, dan gaat het met jou ook goed.

Over Veeloo Logistics

Veeloo Logistics is een jong, maar zeer ervaren, snelgroeiend bedrijf. We richten ons als Benelux-partner volledig op de implementatie en het onderhoud van de oplossingen van Körber Supply Chain (voorheen HighJump), die zich internationaal hebben bewezen. In onze samenwerking met klanten en collega’s hechten we veel waarde aan persoonlijke contact, een nieuwsgierige instelling en sportiviteit.

Enthousiast? We maken graag kennis met je!

Ben jij enthousiast over deze vacature en heb je zin om samen met de rest van het team bij te dragen aan het succes van Veeloo Logistics en onze klanten? Stuur mij dan een kort mailtje met je cv of – als je deze regelmatig bijwerkt – met een link naar je LinkedIn-profiel via marcel.de.looper@veeloologistics.nl Bellen mag natuurlijk ook: +31 6 52 49 19 63. Ik vertel je graag over de mogelijkheden!

Marcel de Looper

Nieuwsgierig naar meer of direct solliciteren?

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en vind je het leuk om deel uit te maken van een enthousiast team? Stuur dan een korte mail met je cv (of link naar je LinkedIn-profiel) naar Marcel de Looper via marcel.de.looper@veeloologistics.nl  Bellen mag natuurlijk ook: +31 6 52 49 19 63. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden!

Internationale ambities?

Veeloo Logistics participeert in een internationaal uitwisselingsprogramma van Körber. Wil je je carrière een extra boost geven en werkervaring opdoen in het buitenland? We vertellen je graag over de internationale ontwikkelmogelijkheden. Neem contact met ons op.

Internationale projecten Körber

Home | Oplossingen | Diensten | Nieuws | Over ons | Contact | Veeloo Logistics B.V. - KVK 80090931