Schakel jij met ons een tandje bij?

WMS-consultant gezocht!

In 2020 zijn we van start gegaan met Veeloo Logistics: dé Benelux-partner van Körber Supply Chain. Een jong bedrijf dus, maar vooral ook een hecht team van ervaren WMS-specialisten met een groot netwerk in de Benelux. Én een bedrijf dat groeit! We zijn dan ook op zoek naar nieuwe collega’s die als WMS-consultant met ons mee willen groeien. Mensen met een achtergrond in de logistiek of IT, die net als wij blij worden van goed contact met collega’s en klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijke betrokkenheid, plezier en vertrouwen de basis vormen van een succesvolle samenwerking. Jij ook?

Ben je nieuwsgierig, vraag je kritisch door en ga je graag op zoek naar de beste oplossing? Dan vind jij het vast net als wij leuk om je vast te bijten in de logistieke vraagstukken van onze klanten – grote (r)etailers/groothandels en logistiek dienstverleners – en de ontwikkelingen in de markt op de voet te volgen. Zo houden we onszelf én onze klanten en partners scherp. En zorgen we er samen voor dat onze klanten de mogelijkheden van ons WMS optimaal benutten.

Een innovatief portfolio
Oh, en dan nog over Körber natuurlijk. Het WMS van Körber dat we implementeren bij onze klanten behoort volgens het gerenommeerde adviesbureau Gartner tot de internationale top-3 van WMS-standaardoplossingen. Maar er is meer: Körber Supply Chain biedt naast software, ook oplossingen als automatisering, voice, robotics en materials handling – én de expertise om alles met elkaar te verbinden. We werken hiervoor met veel plezier samen in een internationaal Körber-team.

Neem contact met ons op voor meer informatie
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en vind je het leuk om deel uit te maken van een enthousiast team? Neem dan contact op met Marcel de Looper via marcel.de.looper@veeloologistics.nl of +31 6 52 49 19 63. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden!

Onze ambitie

“Met de oprichting van Veeloo Logistics kunnen we opnieuw waarmaken waar wij voor staan: met enthousiaste en bevlogen medewerkers en aansprekende oplossingen bijdragen aan het succes van tevreden klanten. Wij zijn een IT-bedrijf, maar uiteindelijk maken de mensen het verschil. Veel ervaren consultants en partners met wie we jarenlang met plezier hebben samengewerkt herkennen zich hierin en sluiten zich graag bij ons aan.”

Marcel de Looper

Consulting manager en founder

Home | Oplossingen | Diensten | Nieuws | Over ons | Contact | Veeloo Logistics B.V. - KVK 80090931