always set X-Frame-Options "SAMEORIGIN"

Veeloo Logistics uitgeroepen tot Partner of the Year

Succesvol eerste jaar bekroond met Partner-award

20 oktober 2021, Amsterdam – Körber, een wereldwijde speler in End-to-End supply chain oplossingen, heeft het Nederlandse Veeloo Logistics uitgeroepen tot de Europese Partner van het Jaar. Körber beloont hiermee het succesvolle eerste jaar van Veeloo Logistics als Benelux-implementatiepartner en de gezamenlijke introductie van de Supply Chain-oplossingen van Körber in deze regio.

“Met meer dan twintig jaar ervaring in het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van WMS-oplossingen voor top-10 organisaties in diverse branches, heeft Veeloo Logistics het afgelopen jaar een sleutelrol gespeeld bij het toetreden van Körber in de Benelux”, licht Michael Brandl (CEO Software EME, Körber Business Area Supply Chain) de award toe. “De toewijding en visie van het team heeft ervoor gezorgd dat Veeloo Logistics in deze korte tijd al de eerste klanten aan zich heeft weten te binden.”

Gekozen uit het netwerk van ruim honderd partners

Veeloo Logistics is gekozen uit het netwerk van Körber’s gecertificeerde partners. “Onze ruim 100 technologie- en implementatiepartners hebben een belangrijke rol gespeeld bij de ondersteuning van de supply chain tijdens de wereldwijde pandemie”, aldus Anton du Preez, Chief Sales Officer Software EME, Körber Business Area Supply Chain. “Onze partners begrijpen de complexiteit van warehousing en logistiek en hebben samen met ons passende oplossingen geleverd. Samen met de partners ondersteunen wij bedrijven over de hele wereld en acteren we tegelijkertijd lokaal, dicht bij de klant. Met deze award erkennen wij de fantastische inzet en expertise van onze partners.”

“Trots op het hechte team dat we hebben opgebouwd”

Als Benelux-partner biedt Veeloo Logistics het complete portfolio van Körber Supply Chain. “In het najaar van 2020 kregen Marcel de Looper en ik het vertrouwen van Körber Supply Chain om als hun Benelux-partner van start te gaan”, reageert Frank van Veenendaal, een van de oprichters van Veeloo Logistics. “We zijn er trots op dat zij dit vertrouwen na ons succesvolle eerste jaar nog eens hebben bekrachtigd door Veeloo Logistics tijdens de User Conference Elevate EMEA uit te roepen tot Partner of the Year. Maar we zijn ook ontzettend trots dat we dit hebben bereikt met de ervaren WMS-specialisten die in het afgelopen jaar deel zijn gaan uitmaken van Veeloo Logistics en met wie we een hecht Benelux-team vormen.”

De Award-winnaars zijn bekendgemaakt tijdens de eerste Europese editie van Körber’s supply chain gebruikersconferentie Elevate. Kӧrber’s Elevate conferenties brengen honderden professionals over de hele wereld samen om meer te leren over de nieuwste mogelijkheden en oplossingen voor de supply chain.

Viering van de Award met het team

“We zijn trots dat Körber haar vertrouwen na ons succesvolle eerste jaar nog eens heeft bekrachtigd door Veeloo Logistics tijdens de User Conference Elevate EMEA uit te roepen tot Partner of the Year.”

Frank van Veenendaal

Oprichter, Veeloo Logistics

 “De toewijding en visie van het team heeft ervoor gezorgd dat Veeloo Logistics in deze korte tijd al de eerste klanten aan zich heeft weten te binden.”

Michael Brandl

CEO Europe & Middle East, Körber Supply Chain

Over Veeloo Logistics

Veeloo Logistics heeft ruim twintig jaar ervaring met het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van warehouse management systemen voor top-10 organisaties in de retail, e-commerce, groothandel, productie en 3PL. Veeloo Logistics richt zich als Benelux-partner volledig op de implementatie en het onderhoud van de oplossingen van Körber Supply Chain. Dankzij het partnership kunnen organisaties in de Benelux rekenen op bewezen, state-of-the-art oplossingen die door een team van ervaren, lokale experts worden ingericht naar hun klantspecifieke behoeften. Kijk voor meer informatie op www.veeloologistics.nl 

Over Körber Supply Chain

Supply chains are growing more complex by the day. Körber uniquely provides a broad range of proven, end-to-end supply chain solutions fitting any business size, strategy or appetite for growth. Capable of delivering not just software, but automation, voice, robotics, and materials handling – plus the expertise to tie it all together. We are a global partner not just for today, but also as the needs of supply chains continue to evolve. Conquer supply chain complexity – with Körber. The Business Area Supply Chain is part of the global technology group Körber. Find out more at www.koerber-supplychain.com

Over het portfolio

Körber’s Supply Chain oplossingen bestaan uit onder andere supply chain software (DOM, WMS, WCS, TMS), automatisering, robotics en productielogistiek, voice, vision en mobility; material handling equipment, system integration; simulatietools en consultancy. De softwareoplossingen richten zich op alle aspecten van het ontwerp en de uitvoering van de supply chain. Iedere oplossing geeft de gebruiker dezelfde webbased en device- en platformonafhankelijke gebruikerservaring. De oplossingen zijn volledig geïntegreerd en ook eenvoudig aan systemen van derden te koppelen. Alle oplossingen zijn gebaseerd op een toonaangevend technologieplatform en ook de integratie van mechanisatie, robotica, randapparatuur en sensoren is eenvoudig.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de award of over de oplossingen van Körber? Neem dan contact op met Frank van Veenendaal via frank.van.veenendaal@veeloologistics.nl of telefonisch: +31 6 51 607 653 of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

Neem contact met mij op

4 + 10 =