always set X-Frame-Options "SAMEORIGIN"

Nieuw WMS maakt Obelink Vrijetijdsmarkt toekomstbestendig

5 september, Winterswijk – Obelink Vrijetijdsmarkt, de grootste kampeerwinkel & webshop van Europa, is afgelopen weekend overgegaan op een nieuw WMS van Körber. De online retail groeit steeds meer en dat is ook bij Obelink merkbaar. Met name het vraag en aanbod in eigen merk producten is enorm toegenomen. Met het nieuwe Warehouse Management Systeem wil Obelink een grote slag maken in efficiëntie en effectiviteit. Dankzij Körber, dat volgens Gartner in de top 3 leveranciers van beste warehouse management systemen staat, is Obelink klaar voor de toekomst.

Succesvolle livegang

Na een periode van voorbereiding, uitgebreid testen en ontwikkelen is de livegang van het nieuwe WMS succesvol verlopen. “Onze klanten hebben niets van de livegang gemerkt. De orders worden zonder onderbrekingen en binnen de levertijden die ze van ons gewend zijn uitgeleverd”, aldus Stephanie Blokker, logistiek manager van Obelink.

Een nieuw Warehouse Management Systeem moet Obelink logistiek slimmer en wendbaarder maken. Körber is de wereldwijde leider op het gebied van supply chain-technologie, van software tot slimme geautomatiseerde oplossingen. “Dit WMS geeft ons de mogelijkheid onze warehousing naar een hoger niveau te tillen”, aldus Stephanie. Het WMS van Körber onderscheidt zich door aanpasbaarheid en flexibiliteit. Niet alleen kan Obelink door het nieuwe WMS efficiënter en effectiever werken. “Ook zal het makkelijker worden om onze processen te beheersen en optimaliseren. Hierdoor kunnen we onze producten, ondanks de snel veranderende e-commerce markt, volgens steeds hogere kwaliteitseisen aan onze klanten leveren”, zegt Stephanie.

Implementatie door Veeloo Logistics

Het WMS van Körber is succesvol geïmplementeerd door het zeer ervaren team van Körber Beneluxpartner Veeloo Logistics. Zij hebben al ruim twintig jaar ervaring met het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van warehouse management systemen voor top-10 organisaties in de retail, e-commerce, groothandel, productie en 3PL.

Bron: persbericht Obelink

 

 

 

Obelink live met WA

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit project? Neem dan contact op met Frank van Veenendaal via frank.van.veenendaal@veeloologistics.nl of  +31 6 51 607 653. U kunt ook uw gegevens achterlaten via het contactformulier, dan bellen wij u terug.

Neem contact met mij op

4 + 8 =